Pesan Rahbar

Sekilas Doa Arafah Imam Husain as dan Doa Arafah Imam Husain as

Doa Arafah (Bahasa Arab: دعاء العرفة ) adalah diantara doa-doa Syiah yang menurut riwayat dibaca oleh Imam Husain as pada hari ke-9 Dzul...

Home » » Menjelaskan Risalah Mahdawiyat di Tengah Masyarakat

Menjelaskan Risalah Mahdawiyat di Tengah Masyarakat

Written By Unknown on Kamis, 21 Juni 2018 | Juni 21, 2018


Jika kita bisa secara benar menjelaskan budaya Husainiyah dan penantian Mahdawiyat di tengah masyarakat, maka kita telah menjalankan risalah Mahdawiyat.

Shabestan News Agency, Hasan Karmi Nur, yang merupakan penanggung jawab yayasan Mahdawiyat di Hamedan dalam sebuah pesannya menyampaikan bahwa kita harus membuka kelas-kelas pengajaran Mahdawiyat untuk para siswa-siswi di musim panas minggu terakhir ini dengan tujuan menumbuhkembangkan dan memperluas budaya Mahdawiyat dan meningkatkan tingkat kesadaran dan pengetahuan aqidah para pendengar pada semua tingkatan masyarakat.

Ia melanjutkan, kelas-kelas dan program-program musim panas terdiri dari melukis, seni menulis kaligrafi, juga program dan acara liburan, ziyarah, lomba membaca, dan program ini akan diadakan secara resmi pada minggu depan dan para peserta silahkan mengikuti kelas-kelas ini, tentu selain program-program ini kami juga memiliki program dan agenda seperti konsultasi, tanya-jawab, dan menjawab keraguan-keraguan tentang Mahdawiyat.

Karimi Nur juga menjelaskan, disamping kelas ini kami merencanakan dalam semua hari-hari musim panas ini akan mengadakan pameran hasil dan karya-karya budaya di masjid Mirzataqi propinsi Hamadan untuk semua orang. Pameran ini diadakan dengan memperhatikan perkataan-perkataan Rahbar dalam bidang mementingkan dan memiliki kepedulian kepada produk-produk Iran.

Beliau diakhir penyampaiannya mengingatkan, jika kita bisa secara benar menjelaskan budaya Husainiyah dan penantian Mahdawiyat di tengah masyarakat, maka kita telah menjalankan risalah Mahdawiyat.
بایدهای گره زدن اوقات فراغت با مهدویت/برنامه های تابستانی ویژه منتظران همدانی

خبرگزاری شبستان: همان طور که فرهنگ شهادت در جامعه نهادینه شده است و برای مثال در ایام محرم شاهد حضور اقشار مختلف مردم در دسته جات عزاداری هستیم، باید فرهنگ انتظار را نیز جا بیندازیم تا مردم به صورت خودجوش در این میدان ورود کنند.

حسن کرمی نور، مسئول فرهنگی بنیاد مهدویت استان همدان در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، با اشاره به برنامه های تابستانی این بنیاد، اظهار کرد: ما با هدف ترویج و گسترش فرهنگ مهدویت و ارتقای سطح آگاهیِ اعتقادی مخاطبان در طبقات مختلف جامعه، کلاس تابستانی آموزش مهدویت دانش آموزی را از آخر هفته جاری کلید می زنیم.

وی ادامه داد: کلاس ها و برنامه های تابستانه شامل نقاشی، خطاطی و همچنین اردوهای تفریحی و زیارتی و مسابقه کتابخوانی بوده و مقرر است زنگ آغاز این فعالیت ها رسماً از هفته آینده به صدا در بیاید و مخاطبان در این کلاس ها شرکت کنند، البته به جز این برنامه مشاوره، پرسش و پاسخ، رفع شبهات مهدوی را نیز در دستور کار داریم.

کرمی نور تصریح کرد: در کنار این کلاس، بنا داریم در تمامی ایام تابستان در مسجد میرزاتقی استان همدان، نمایشگاه محصولات فرهنگی را برای عموم برگزار کنیم. این نمایشگاه با توجه به صحبت ها و دغدغه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در راستای اهمیت دادن به کالای ایرانی برپا می شود.

مسئول فرهنگی بنیاد مهدویت استان همدان در بخش دیگری از مباحث خود در مورد علت کمرنگ بودن فعالیت های مهدوی ذیل برنامه های اوقات فراغت، تاکید کرد: متاسفانه، بحث های مهدوی جا نیفتاده است، بحث اعتقاد به ظهور و نهادینه شدن فرهنگ انتظار می تواند نشاط مضاعفی را به زندگی وارد کند، با این وجود به دلیل آنکه مباحث مهدوی بسیار ظریف است این مهم بیش از پیش احساس می شود که به شکل منسجم این مباحث برای گروه های مختلف سنی مطرح شود.

این پژوهشگر بیان کرد: سبک زندگی با اعتقاد راسخ به مباحث مهدوی سمت و سویی می یابد که سبب برکت و انسجام خواهد شد، اساساً رویکرد انتظار می تواند نشاط را در جامعه افزایش دهد، از نظر من متولیان امر به ویژه مسئولان حوزه فرهنگ باید نسبت به افزایش برنامه های مهدوی تلاش کنند. اما متاسفانه، از جنبه ابعاد فرهنگی آنچنان که باید و شاید مهدویت را مطرح نکرده ایم.

کرمی نور اضافه کرد: همان طور که فرهنگ شهادت در جامعه نهادینه شده است و برای مثال در ایام محرم شاهد حضور اقشار مختلف مردم در دسته جات عزاداری هستیم، باید فرهنگ انتظار را نیز جا بیندازیم تا مردم به صورت خودجوش در این میدان ورود کنند و برنامه داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم ارتباط فرهنگ حسینی و انتظار مهدوی را به درستی در جامعه تبیین کنیم، رسالت مهدوی خود را انجام داده ایم چرا که جریان عاشورا لبیک به سیره پیامبر(ص) بود و فرهنگ انتظار لبیک به آنچه که از حضرت رسول(ص) و ائمه اطهار(ع) به ما رسید و ان شاءالله با ظهور حضرت حجت(عج) نهادینه می شود.

پایان پیام/248

(Shabestan/Berbagai-Sumber-Lain/ABNS)
Share this post :

Posting Komentar

ABNS Video You Tube

Terkait Berita: