Nabi besar Muhammad saww diutus saat dunia dipenuhi dengan kezhaliman dan kerusakan bahkan orang-orang Mekkah saat itu membunuh anak-anak perempuan mereka dengan cara dikubur hidup-hidup.
Hal in disampaikan Syaikh Ghulam Haidar dalam pertemuan antara ulama dan cendikiawan Syi’ah dan Ahlul Sunnah, di provinsi Birjand, Kemarin.
dijelaskannya, Allah swt di dalam Al-Qur’an Karim menyebut pengangkatan atau bi’tsah Rasulullah saww sebagai karunia dan kebaikan bagi orang-orang mukmin.
Nabi besar Muhammad saww diutus saat dunia dipenuhi dengan kezhaliman dan kerusakan bahkan orang-orang Mekkah saat itu membunuh anak-anak perempuan mereka dengan cara dikubur hidup-hidup.
Di dalam Al-Qur’an Allah swt memuji keagungan dan ketinggian akhlaq Rasulullah saww, akhlaq Rasulullah saww sangatlah meanrik, hal inilah yang menjadi sebab banyak orang-orang saat itu yang tertarik dengan Islam karena melihat keagungan akhlaq Rasulullah saww.
pada hakikatnya Rasulullah saww diutus ke dunia ini untuk menjelaskan bahwa manusia tidak diciptakan bukan tanpa tujuan dan tidak sia-sia, karenanya kematian bukanlah akhir dari kehidupan umat manusia, jelasnya.
lebih dari itu, Rasulullah saww diutus untuk mengembalikan kemuliaan yang ada pada manusia, dan pengutusan Rasul saww adalah untuk menyempurnakan kembali akhlaq manusia.
akhalq baik adalah perbuatan-perbuatan yang akan membawa manusia ke surga serta menjadi tanda kemuliaan manusia, oleh karena itu orang-orang yang memiliki akhlaq yang baik akan menjadi orang yang dicintai Rasulullah saww, demikian jelasnya.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مولوی غلام حیدر فاروقی امروز ( 23 فروردین) در نشست مشترک علما و روحانیون تشیع و تسنن استان اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم بعثت پیامبر را به عنوان منت و احسان به مومنان تذکر می دهد.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم درحالی که که ظلم و ستم و بی عدالتی سراسر جهان را فرا گرفته بود و دختران را زنده به گور می کردند مبعوث شد، افزود: خداوند تلاوت آیات قرآن و آموختن اسرار حکمت و شریعت را وظیفه پیامبر اسلام می داند.
امام جمعه اهل سنت بیرجند با تاکید بر اینکه اگر به سیره پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم چنگ بزنیم از بدبختی و نابسامانی نجات می یابیم، گفت: خداوند در قرآن از اخلاق نیکو پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) تجلیل و تعریف می کند و ما از اخلاق پیامبر اسلام به مفاهیم قرآن پی می بریم.
فاروقی با اشاره به اینکه یکی از اخلاق بارز پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عفو و گذشت بود، ادامه داد: باید در این همایش پیامبر رحمت، بیاموزیم اخلاق و سیره پیامبر چه بود و تنها با نشستن و شعار دادن نمی توان گفت پیامبر را دوست داریم و به سنت پیامبر عمل می کنیم.
وی بیان کرد: اخلاق پیامبر بسیار جذاب بود و افراد بسیاری به همین علت جذب اسلام شدند؛ پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مبعوث شد تا بگوید انسان بیهوده آفریده نشده است و مرگ پایان زندگی برای بشر نیست.
امام جمعه اهل سنت بیرجند با بیان اینکه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مبعوث شد تا کرامت انسانها را بازگرداند، افزود: بعثت پیامبر برای نهادینه کردن اخلاق کریمه بوده است.
فاروقی با اشاره به اینکه حیا از نشانه های اخلاق نیکو در انسان است و اگر انسان حیا نداشته باشد دست به هر جنایت و بی حرمتی می زند، گفت: از دیگر نشانه های اخلاق کریمه؛ راستگویی، عفاف، عجول نبودن و حسرت نورزیدن است اما متاسفانه امروز دروغ در بین مسلمانان نهادینه شده و برخی در دروغگویی از هم سبقت می گیرند.
به گفته وی در جامعه ای که بخل و غرور و کبر و رذایل اخلاقی باشد رحم و شفقت از بین می رود و بدبخترین انسان کسی است که رحم و شفقت نداشته باشد و زمانی شفقت در جامعه محقق می شود که اخلاق کریمه داشته باشیم.
امام جمعه اهل سنت بیرجند با تاکید بر اینکه این همه جنایت و بی رحمی کسانی که ادعای مسلمانی دارند ننگ است و این افراد بویی از اسلام نبرده اند، عنوان کرد: پیامبر رحمه للعالمین است و مسلمانان و مومنان مانند اجزای ساختمان به هم وابسته هستند و هر مومنی باید خیرخواه برادر مسلمان خود در سراسر جهان باشد.
فاروقی بیان کرد: اگر می خواهیم متمسک به سیره پیامبر باشیم باید اخلاق پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم را در همه شئون زندگی پیاده کنیم.
وی تاکید داشت: اخلاق نیکو از اعمالی است که انسان را به بهشت می برد و نشانه شرافت انسانها است و کسانی که اخلاق نیک دارند محبوب پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم هستند.
پایان پیام/375
(Shabestan/Berbagai-Sumber-Lain/ABNS)
Posting Komentar