Pesan Rahbar

Sekilas Doa Arafah Imam Husain as dan Doa Arafah Imam Husain as

Doa Arafah (Bahasa Arab: دعاء العرفة ) adalah diantara doa-doa Syiah yang menurut riwayat dibaca oleh Imam Husain as pada hari ke-9 Dzul...

Home » » Kedudukan dan Nilai Wanita Dalam Prespektif Ahlul Bat as

Kedudukan dan Nilai Wanita Dalam Prespektif Ahlul Bat as

Written By Unknown on Rabu, 18 Juli 2018 | Juli 18, 2018


Dalam dalam ucapan lainnya disebutkan bahwa para wanita merupakan amanat Ilahi yang diberikan kepada kita, dengan demikian pandangan Jahiliyah terhadap wanita jangan sampai berkembang lagi.

Shabestan News Agency, Berkaitan dengan hak-hak wanita menurut pandangan Islam, Ayatullah Sayyid Muhammad Husaini Qazwini menjelaskan bahwa untuk menyerang budaya Ahlul Bait as dan Syi’ah, aliran Wahabi menggunakan riwayat-riwayat yang tidak benar. Dalam kitab-kitab Syi’ah setiap riwayat yang menjatuhkan wanita bukanlah riwayat-riwayat yang sahih.

Kedudukan wanita pada zaman Jahiliyah dengan masa ideologi Ahlul Bait as sangatlah berbeda, sebelum Islam orang-orang menilai wanita dengan pandangan yang buruk dan jauh dari akhlaq manusia, dan pada saat Islam muncul wanita memiliki kedudukan yang sangat tinggi, jelasnya.

Menurut pandangan Ahlul Bait as kedudukan dan nilai hak wanita sangat tinggi, dan nilai yang dijelaskan oleh Ahlul Bait as mengenai wanita jauh tinggi dari kata sebuah hak.
Di antara ucapan-ucapan yang dijelaskan Ahlul Bait as mengenai wanita ialah “paling banyaknya kebaikan berada pada wanita”, “rahmat dan kasih sayang Allah swt berada pada wanita.”

Dalam dalam ucapan lainnya disebutkan bahwa para wanita merupakan amanat Ilahi yang diberikan kepada kita, dengan demikian pandangan Jahiliyah terhadap wanita jangan sampai berkembang lagi.

Karena pada masa Jahiliyah wanita dianggap tidak berharga, dimana mengubur anak perempuan secara hidup-hidup adalah hal yang biasa dan sebaliknya orang yang memiliki anak perempuan adalah hal yang memalukan, demikian jelasnya.

جایگاه و ارزش حقوق زن از دیدگاه اهل بیت(ع)

استاد حوزه علمیه قم گفت: اشتراکات تکوینی و تشریعی بین زن و مرد از نگاه قرآن وجود دارد و همچنین زن و مرد دارای تفاوت هایی هستند که از جمله آنها می توان به تفاوت های فیزیولوژیکی، روحی و روانی، عقلی و دین باوری اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی و بین الملل بنت الهدی، آیت الله سیدمحمد حسینی قزوینی در دهمین همایش علمی پژوهشی حیات طیبه و نخستین همایش بین المللی جایگاه زن و خانواده در تحقق حیات طیبه از دیدگاه فقه مذاهب اسلامی که در مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار شد، با اشاره به مسئله حقوق زن از دیدگاه اسلام یا مذاهب اسلامی اظهار کرد: وهابیت برای هجمه به فرهنگ اهل بیت(ع) و تشیع از روایات نادرست استفاده می کند و در کتب شیعه هر روایتی در زمینه مذمت زنان آمده بررسی شده و یک روایت صحیح پیدا نشده است.

وی خاطرنشان کرد: اندیشمندان اهل سنت لازم است نسبت به مصادر روایی خود نگاه جدید داشته باشند و در زمینه برخی از روایاتی که از طریق یهود وارد فرهنگ اسلامی شده اقدام مناسبی صورت گیرد و سند و سابقه روایات بررسی شود.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه اغلب این روایات پیش از اسلام آمده که به تحقیق و کاوش نیاز دارد گفت: یکی از مباحث مطرح و شبهات متوجه جهان اسلام در زمینه زن و مرد تساوی یا تشابه است و یک سری اشتراکات تکوینی و تشریعی بین زن و مرد وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: اشتراکات تکوینی و تشریعی بین زن و مرد از نگاه قرآن وجود دارد و همچنین زن و مرد دارای تفاوت هایی هستند که از جمله آنها می توان به تفاوت های فیزیولوژیکی، روحی و روانی، عقلی و دین باوری اشاره کرد.

آیت الله حسینی قزوینی یادآور شد: در دورانی زنان را به عنوان کالا تصور می کردند و ارزش انسانی و استقلال اقتصادی برای آنها قائل نبودند در حالی که اسلام در این جامعه و با آن موقعیت جایگاه ویژه به زن داده است.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به بررسی و جایگاه انسانی بانوان در مکتب اهل بیت(ع) و جاهلیت گفت: پیش از اسلام به زن نگاهی فاسد و دور از اخلاق انسانی داشتند و با ظهور اسلام از زنان به عنوان ریحانه تعبیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه و ارزش حقوق زن از دیدگاه اهل بیت(ع) بسیار والا است و ارزشی که اهل بیت(ع) برای زن در نظر گرفتند فراتر از یک حقوق محسوب می شود.

آیت الله حسینی قزوینی عنوان کرد: از جمله سخنان اهل بیت(ع) این است که بیشترین خیر نزد زنان است و خدای عالم رحمت و مهربانی بیشتری به زنان دارد و در سخنی دیگر از اهل بیت(ع) ذکر شده که بانوان امانت الهی نزد شما هستند بنابراین نگاه جاهلیت به زنان نباید وجود داشته باشد.

وی با اشاره به تکریم دختران از دیدگاه اهل بیت(ع) گفت: در دوران جاهلیت زنده به گور کردن دختران مسئله عادی بوده و کسی که دختردار می شد از خجالت شرمگین می شد.

پایان پیام/78

(Shabestan/Berbagai-Sumber-Lain/ABNS)
Share this post :

Posting Komentar

ABNS Video You Tube

Terkait Berita:

Index »

KULINER

Index »

LIFESTYLE

Index »

KELUARGA

Index »

AL QURAN

Index »

SENI

Index »

SAINS - FILSAFAT DAN TEKNOLOGI

Index »

SEPUTAR AGAMA

Index »

OPINI

Index »

OPINI

Index »

MAKAM SUCI

Index »

PANDUAN BLOG

Index »

SENI